INDIAN PALACE

INDIAN PALACE Indiase Specialiteiten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1981 beoordelingen
26 feb 2020 om 11:34 Een dag later zit ik ziek thuis. De kans dat het door Indian Palace komt is vrij groot. Maag/darm klachten.
25 feb 2020 om 22:24 Very good. I would only suggest to put some vegetables to the chicken.
25 feb 2020 om 20:01 Super mooi op tijd. Warm genoeg heerlijk pittig. En goede service bij aflevering.
24 feb 2020 om 7:40 Super lekkere lamscurry bezorgd door een aardige beleefde man. Aanrader.
23 feb 2020 om 12:07 Ongelofelijk. 5 van die superkleine deegflapjes 5euro voor vragen. Die samosa's. Dat is wel heel erg weinig eten. Voor hetzelfde prijs heb je een chicken roll.
23 feb 2020 om 0:33 Heerlijk gekruid, niet vernederlandst
22 feb 2020 om 18:06 Erg lekker.goede en vriendelijke service
22 feb 2020 om 12:44 Heerlijk gegeten!
22 feb 2020 om 12:20 Zoals altijd weer subliem! Eten is heerlijk. Voor 10 man eten besteld dit keer en we hebben met z’n allen heerlijk zitten smullen. Ook een hele vriendelijke bezorger en bezorging prima op de afgesproken tijd.
22 feb 2020 om 11:09 Zoals gewoonlijk heerlijk eten van Indian Palace. Laat je niet afschrikken door de lange bezorgtijd, hou daar gewoon rekening mee als je bestelt.
21 feb 2020 om 20:49 On nom nom
20 feb 2020 om 21:12 Schans voedsel. Vlees was gortdroog, saus had geen smaak. Zoiets bereid je zelf binnen 10 minuten, maar dan mét smaak.